“Nooit gedacht dat er zulke unieke babyshower cadeaus bestaan!”

De babyshower, ook wel eens buikfuif of babyborrel genoemd, is afkomstig uit Amerika en is in Nederland helemaal ingeburgerd. In Nederland vieren we ze minder extravagant dan in Amerika maar toch is wordt er hier steeds meer uitgepakt.

Wanneer je op zoek gaat naar een leuk babyshower cadeau sta je vaak niet stil bij de hoeveelheid leuke opties.

Allereerst is het handig om het budget te bepalen. Geef je het alleen of geef je het met een groep? Geeft je een cadeau met meerdere dan zit er wat vaak wat meer ruimte in het budget.

Daarnaast kan het zijn dat de toekomstige ouders wensen hebben waar rekening mee moet worden gehouden. Ga na of er al een cadeau wishlist is. Tijdens mijn eigen babyshowers vond ik het ontzettend fijn om cadeaus te ontvangen waar we iets aan hadden. Knuffels en kleding koop en krijg je in de meeste gevallen genoeg.

Hieronder een overzicht van babyshower cadeaus waarmee je eigenlijk de plank niet mis kan slaan.

~ Babyshower cadeau tips ~

Luiertaart
Op nummer 1 staat toch wel de luiertaart, een ideaal cadeau om alvast de eerste luiers in huis te hebben. Daarnaast leent de luiertaart zicht goed als basis voor aanvullende cadeaus. Deze cadeaus kunnen mooi over de verschillende lagen van de taart worden verdeeld. Denk aan producten als sokjes, verzorgingsproducten, hydrofiele luiers en een (gepersonaliseerde knuffel). Je kan zelf aan de slag gaan met een luier taart maar online zijn er ook genoeg te vinden!

Wellnesspakket
Een verwenpakket voor zowel de aanstaande moeder als vader is ideaal om nog even lekker de rust momentjes te kunnen pakken voordat de baby er is. Maar stop er ook zeker wat producten in die ze na de bevalling kunnen gebruiken om te ontspannen. Denk aan producten zoals een lekkere douchschuim, een bruisbal (al er een bad aanwezig is in huis) of misschien wel een bon voor een massage.

Voorleesboek
Heb je zelf al een kindje dan weet je waarschijnlijk heel goed wat het favoriete boek is van je kleintje. Dit boek cadeau doen aan de mama to be is ook ontzettend leuk. Een boek vergt niet veel opbergruimte voor de periode dat het (nog) niet gebruikt wordt, kan jaren mee en wie weet wordt het ook wel het lievelingsboek van de kleine.

Zwangerschapsfotoshoot
Waarschijnlijk heb je al wel eens de foto’s van andere zwangerschapsfotoshoots voorbij zien komen op internet. Het is dan ook waardevol om de zwangerschap vast te leggen op beeld. Een aandenken voor altijd!

3D buikbeeldje
Vanaf de 33ste zwangerschapsweek is het mogelijk om een 3D buikbeeldje te laten maken. Vanaf dat moment is de buik meestal mooi zichtbaar. Het beeldje wordt gemaakt aan de hand van een 3D scan van de buik en romp waarna het met een 3D printer wordt geprint. Hoe het beeldje er qua formaat en materiaal uit komt zien is helemaal zelf te bepalen. Een waar kunstwerkje met een grote sentimentele waarde, een tastbare herinnering aan een bijzondere periode.

Maaltijden voor in de kraamweek
Als laatste en zeker niet onbelangrijk, het geven van verse en gezonde maaltijden voor in de kraamweek of tijdens lastige momenten in het eerste jaar. In de eerste weken (of ja eigenlijk het eerste jaar) ga je een pittige tijd door met waarschijnlijk veel slaapgebrek en heb je niet altijd de puf om over het avond eten na te denken. Daarnaast wil je als net bevallen moeder en partner lekker in de babybubbel blijven zitten en al je energie stoppen in het herstel. Hoe fijn is het dan om verse en gezonden maaltijden thuis bezorgd te krijgen.

Wil je meer weten over deze laatste opties zoek dan niet verder! Kraamdiner biedt de mogelijkheid om een cadeaubon of dinerbox cadeau te doen.

Een bedrag cadeau geven

Een bedrag cadeau doen, zodat de nieuwe ouders zelf een mooie dinerbox samen kunnen stellen.

Een dinerbox cadeau geven

Zelf een dinerbox samenstellen en op de gewenste dag laten bezorgen bij de nieuwe ouders.
Dit wil ik!
Cart

Geen producten in de winkelwagen.