“Een cadeau waarvan je niet wist dat je hem nodig had, totdat je hem nodig hebt”

 

~ Onze cadeau opties ~

Een bedrag cadeau geven

Een bedrag cadeau doen, zodat de nieuwe ouders zelf een mooie dinerbox samen kunnen stellen. Wil je een persoonlijke kaartje toevoegen aan het pakketje? Laat dit (met de gewenste tekst) in de opmerkingen.

Een dinerbox cadeau geven

Zelf een dinerbox samenstellen en op de gewenste dag laten bezorgen bij de nieuwe ouders. Dit kan via de dinerbox besteloptie ‘Na de Kraamweek, de baby is al geboren’.
Dit wil ik!

Ben je opzoek naar een uniek babyshower cadeau of een waardevol kraam cadeau? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Uit eigen ervaring weten we hoe fijn het is om verse en gezonde maaltijden in de kraamweek te mogen ontvangen. Je voelt je echt in de watten gelegd en hoeft even niet meer na te denken over wat er in de avond gegeten wordt.

We vinden het daarom ook heel waardevol om de verse en gezonde maaltijden aan te kunnen bieden in vorm van een cadeaubon. We bieden de volgend twee opties aan;

  • Cadeaubon
  • Volledige dinerbox

Hieronder vindt je meer informatie over beide opties.

~ Cadeaubon ~

Weet je niet helemaal hoeveel maaltijden je cadeau wilt geven of wil je de keuze voor de dinerboxen open laten? Dan is het geven van een cadeaubon de ideale optie. Je bepaalt namelijk zelf welk waarde de cadeaubon heeft en de ontvanger van de cadeaubon  kan via de website zelf de gewenste dinerbox bestellen. De cadeaubon kan gebruikt worden op al onze dinerboxen.

Wij maken een mooi pakketje van de cadeaubon en sturen dit naar je op. Wil je de cadeaubon laten bezorgen bij iemand anders? Dan kan je een ander bezorg adres invullen bij het bestelproces.

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen, dan kun je de gewenste tekst invoegen bij de opmerkingen tijdens het afronden van de bestellen. Wij schrijven deze tekst dan op een persoonlijk kaartje en voegen hem toe aan de cadeaubon.

~ Dinerbox cadeau ~

Wil je ook de ‘zorg’ van het uitkiezen van de dinerbox uit de handen nemen van de nieuwe ouders, dan is het ook mogelijk om een volledige dinerbox als cadeau te bestellen. Wanneer je de dinerbox cadeau geeft als babyshower- of kraam cadeau kan je kiezen uit onze 3 dinerboxen; voor de bevalling, na de bevalling, voor & na de bevalling.

Vul bij het aflever adres het bezorgadres van de ontvanger in. Voor het vastleggen van het definitieve bezorg moment wordt er contact opgenomen aan de hand van de contact gegevens die doorgegeven zijn. Je bepaalt zelf of je dit zelf bent of de ontvanger. Wanneer wij contact op moeten nemen met de ontvanger is het wel wenselijk dat de ontvanger hier van op de hoogte is. Mochten hier aangepaste wensen in zijn horen we dit graag.

De dinerbox bestellen kan via de besteloptie ‘Na de Kraamweek, de baby is al geboren’. Stel de gewenste dinerbox samen en kies gelijk de gewenste bezorgdag. Wij gaan dan voor je aan de slag om een waardevol cadeau te maken.

Cart

Geen producten in de winkelwagen.