Maaltijden tijdens de kraamweek laten verzorgen

Heb je behoefte aan gezonde maaltijden tijdens je kraamweek, maar ben je bang dat dit je te veel tijd en energie kost? Maak je daar vooral geen zorgen over, want bij Kraamdiner kun je speciaal voor de kraamtijd geselecteerde maaltijden laten bezorgen. Wij helpen je hiermee om zonder zorgen te herstellen. Als gezin kun je meer tijd met elkaar doorbrengen en tegelijkertijd genieten van heerlijke maaltijden. Wij stellen een menu voor je samen, maar houden ook rekening met je wensen. Plaats je bestelling en laat een dinerbox op maat bezorgen. Mocht je binnenkort naar een babyshower gaan, onze dinerboxen zijn ook ideaal om cadeau te doen.

Maaltijden tijdens de kraamweek laten verzorgen

Heerlijke maaltijden voor een zorgeloze kraamweek

Wij leveren heerlijke, verse en gezonde maaltijden voor in de kraamweek. Je kunt ons een dinerbox laten bezorgen, zodat je zorgeloos de kraamweek in gaat. Na de geboorte van je kindje is het belangrijk om de tijd te nemen om te herstellen. Daarnaast wil je vooral tijd in je gezin stoppen. Aan de ene kant is gezonde voeding cruciaal voor een goed herstel. Aan de andere kant wil je je daar niet te veel zorgen over hoeven maken. Daarom is het ideaal om dit aan ons over te laten.

Welke maaltijden eet je tijdens de kraamweek?

Op basis van jouw wensen stellen we een dinerbox samen. Je bepaalt zelf hoeveel maaltijden deze bevat en hoeveel personen er mee-eten. De rest regelen wij. De maaltijden die we tijdens je kraamweek bezorgen, bereiden we met verse en gezonde producten. We selecteren ingrediënten die bijdragen aan een goed herstel en ondersteuning bieden bij het geven van borstvoeding. Daarbij houden we natuurlijk rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. We leveren dus maatwerk, maar we laten je ook graag verrassen. Geen enkele dinerbox is hetzelfde, want we werken met seizoensmenu’s en zijn continu op zoek naar nieuwe gerechten.

Laat ons je maaltijden tijdens de kraamweek bezorgen

We vinden het belangrijk dat de maaltijden betaalbaar blijven. Daarom hanteren we een starttarief en een prijs per gerecht. Wanneer je bij ons bestelt, is er geen standaard menu. Veel mensen vinden het fijn om op deze manier te worden verrast, maar als je liever wilt weten waar je aan toe bent, kun je het ons gewoon laten weten. Bij je bestelling ontvang je een uitleg over hoe je de gerechten kunt opwarmen en bewaren. Wil je graag heerlijke, gezonde maaltijden tijdens je kraamtijd laten bezorgen? Bestel dan bij Kraamdiner en laat je door ons ontzorgen.

~ Over Kraamdiner ~

Ik ben Anne en het gezicht achter Kraamdiner. Moeder van 2 kinderen (2021 & 2022) en heb altijd al een grote passie gehad voor lekker en gezond eten. 

Deze passie er er al vanaf jongs af aan ingeslopen. Mijn moeder stond altijd in de keuken om nieuw recepten, hapjes en baksel uit te proberen. Ik was dan nooit ver weg en wilde altijd graag mee helpen (en proeven). Je kan dan ook wel zeggen dat de passie voor koken er met de paplepel is ingegoten. 

Tijdens beide zwangerschappen heb ik erg op mijn eten moeten letten en na de geboorte van beide kinderen hebben we verse maaltijden in de kraamweek cadeau gekregen van de familie. Het was enorm fijn dat we in de kraamweek niet na hebben hoeven denken over lekker en gezond eten. Juist het genieten en bewust bezig zijn met mijn nieuwe gezinnetje kon hierdoor centraal staan. 

~ Liefs Anne ~

1. 8_Staand
~ Contact ~

Mocht je extra informatie willen of een persoonlijk menu willen samenstellen, dan kan je me altijd bellen, appen of mailen. Of vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Cart

    Geen producten in de winkelwagen.