Partners

Bij Kraamdiner vinden we het belangrijk dat moeders, kindjes en het gezinnen de juiste hulp weten te vinden en krijgen. Vanaf ze zwangerschap, bevalling maar ook zeker de tijd daarna. Daarom werken we samen met een mooie partners.

Nieuwsgierig naar onze partners?
Lees dan snel verder!

~ Onze partners ~

Doula Tilburg

Madelief en Mila zijn samen Doula Tilburg en hebben een passie voor alles rondom zwangerschap. Dit willen ze graag met jullie delen. Alles is bij Doula Tilburg te bespreken, geen taboes, geen schaamte. Weet dat je welkom bent. Jouw gevoel is belangrijk en jouw verhaal telt!

Ben jij op zoek naar een Doula waarbij jij jezelf kan en mag zijn? En waar jouw gevoel voorop staat? Neem dan contact met ons op want jouw verhaal telt.

En wist je dat je een leuke korting krijgt als je laat weten dat je bij Kraamdiner hebt besteld of gaat bestellen? 

Bella's Kruidentuintje

Smaakvol genieten van een maaltijd zonder toegevoegde suikers, zout en e-nummers. De maaltijdkruiden van Bella’s kruidentuintje zorgen voor een smaakvolle, verantwoorde maaltijd voor het hele gezin. 

Met deze maaltijdkruiden kan je op een gemakkelijke en bewuste manier de kleine mee laten eten met de pot! De ontdekkingstocht van smaken kan voor je kleintje op een verantwoorde manier beginnen.

Wanneer je de code KRAAMDINER gebruikt krijg je 5% korting op je aankoop van de heerlijke maaltijdkruiden.

Mom-Me Time

Een bevalling is niet niks en alles wat daarna komt kan soms een tikkeltje overweldigend zijn. Weinig slaap, je fysieke herstel en uiteraard de zorg voor je kleine. De Mom-Me-Time planner is een hulpmiddel voor wat meer structuur, rust en balans, want in dit digitale tijdperk is het best wel prettig om dingen van je af te schrijven. 

Tevens is de planner ook een mooi dagboek wat je voor later kan bewaren, om ook jouw eigen ervaringen te delen met anderen.

Wanneer je de code KRAAMDINER_23 gebruikt krijg je 3 euro welkomstkorting op je kraamtijd planner. 
 
Tiny Expat

A Touch of Dutch Magic: Your Path to Parenthood with Tiny Expat
Pregnancy and birth are universal experiences. Yet, when you’re an expat navigating these moments in a foreign country, the journey can be anything but typical.

The Essence of Tiny Expat
I look at Tiny Expat as a harmonious blend of Dutch culture and expat support, I can’t help but feel proud. From integrating expat experts with Dutch professionals to working alongside Kraamzorg De Waarden, I’m humbled by the impact we’re making in the lives of non-Dutch families.
Tiny Expat isn’t just a service; it’s a testament to my journey, a tribute to countless supportive souls, and above all, a dream realized. If you’re embarking on the path to parenthood in Holland, Tiny Expat is here to guide you every step of the way. Let’s embrace the Dutch magic together!

Take a look at our membership or join our next Event.

Mom in Balance Breda

Mom in Balance Breda is al 15 jaar dé specialist in het geven van outdoor trainingen en uitdagende total body workouts voor moms (to be).

Onze workouts helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, geven energie en een positieve mindset. Precies wat je nodig hebt in alle fasen van het moederschap!

Droom Express

Slaapt je kindje niet zonder jullie aanwezigheid? Vind je het lastig om een ritme te krijgen? Doet je kindje korte dutjes? Heb je bedtijdbattles met je peuter? Wordt je kindje veel wakker ’s nachts of heeft je baby veel onrust? Laura van Droom Express ka je hier bij helpen. Ze coached jullie en jullie kleintje op weg naar Dromenland. Laura werkt volgens de Droomritme Methode, die staat voor een holistische, liefdevolle aanpak, zodat je je kindje niet hoeft te laten huilen.

Het Geboorte Event

Het Geboorte Event is een online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint.

Op deze speciale plek tref je ondernemers die van hun passie hun vak hebben gemaakt. Zij zijn er om jou en je baby te laten groeien. 

We verenigen ons om jou persoonlijk te inspireren, bewust te maken en je vertrouwen te geven tijdens je zwangerschap, de geboorte en de start van het moederschap. 

Cart

Geen producten in de winkelwagen.