Kraamdiner levert heerlijke verse maaltijden in je kraamweek. Hierdoor kun je al je tijd en energie in je nieuwe gezin en herstel stoppen, zonder je zorgen te hoeven maken over een gezonde maaltijd.

Wij nemen de zorg van het avondeten over, gebaseerd op jullie doorgegeven wensen.

~ Onze populaire bestelopties ~

Voor of Na de bevalling

Goed voorbereid de kraamweek in met een aantal verse maaltijden in het vooruitzicht!
De baby is er nog niet

Na de kraamweek

Wil je na de kraamweek toch nog extra ondersteund worden? Geen probleem.
De baby is al geboren

Cadeau

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef onze heerlijke maaltijden voor een ontzorgde kraamweek
Ik geef een cadeau

Binnen alle bestelopties kan er gekozen worden voor een verrassingsmenu of een keuzen worden gemaakt uit de verschillende gerechten.

~ Het gezicht achter Kraamdiner ~

Ik ben Anne en het gezicht achter Kraamdiner. Moeder van 2 kinderen (2021 & 2022) en heb altijd al een grote passie gehad voor lekker en gezond eten. 

Deze passie er er al vanaf jongs af aan ingeslopen. Mijn moeder stond altijd in de keuken om nieuw recepten, hapjes en baksels uit te proberen. Ik was dan nooit ver weg en wilde altijd graag mee helpen (en proeven). Je kan dan ook wel zeggen dat de passie voor koken er met de paplepel is ingegoten. 

Tijdens beide zwangerschappen heb ik erg op mijn eten moeten letten en na de geboorte van beide kinderen hebben we verse maaltijden in de kraamweek cadeau gekregen van de familie. Het was enorm fijn dat we in de kraamweek niet na hebben hoeven denken over lekker en gezond eten. Juist het genieten en bewust bezig zijn met mijn nieuwe gezinnetje kon hierdoor centraal staan. 

Deze fijne ervaringen wil ik ook graag andere moeders  bieden. Niets is fijner dan de mogelijkheid om je voor 100% op je nieuwe gezinnetje te kunnen focussen. Dat gun ik iedereen!  

Afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met voeding. Naast het uit blijven proberen van verschillende gerechten uit verschillende culturen heb ik onder andere enige tijd kookworkshops mogen geven. De workshop verschilde van bonbons maken, Italiaans koken tot moleculair koken. Het delen van mijn kennis en kookkunsten zit er dan bij mij helemaal in! Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan binnen de voedingsindustrie als kwaliteitsmedewerker. Waardoor labels voor geen geheimen hebben.

Schroom dan ook niet om contact met mij op te nemen als je met een vraag zit omtrent voeding binnen je zwangerschap en de periode daarna. Ik denk graag met je mee.

~ Liefs Anne ~

1. 8_Staand
~ Kennismakingsgesprek ~

Twijfel je of de maaltijden van Kraamdiner bij je past, zit je met dringede vragen, wil je tips of meer informatie? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. In dit gesprek neem ik ruim de tijd om naar je vragen te luisteren en je een zo goed mogelijk antwoord te geven! Er staat 60 min voor gepland zodat ik al de tijd voor je kan nemen.

Je kan het vrijblijvende kennismakingsgesprek zowel online als Face-to-Face inplannen. Wanneer je voor een Face-to-Face gesprek kiest kom ik bij je langs en neem ik gelijk wat lekkere proef hapjes mee. Wanneer je binnen een straal van 20 km rondom Oosterhout (NB) woont is dit kosteloos. Daarbuiten wordt er €0.30 per km gerekend.

Plan hieronder gemakkelijk en snel je vrijblijvende kennismakingsgesprek in.

Hoe werkt het?

Wij bezorgen gezonde en verse maaltijden in de kraamweek aangepast aan jullie wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen te voldoen hebben we diverse dinerboxen. Je bent zelf vrij om een keuze te maken in het aantal maaltijden binnen de dinerbox, het aantal personen dat mee eet en de gerechten in de dinnerbox (of ga je voor het verrassingsmenu!). Zijn er al broertjes of zusjes die graag mee eten? Ook dat is geen probleem. Zo kan het hele gezin genieten van de maaltijden. Onderaan vindt je meer informatie over de verschillende dinerboxen.

Binnen alle opties kan er rekening worden gehouden met dieetwensen en allergenen. Mochten er bepaalde ingrediënten zijn die jullie liever niet terug zien in de gerechten, dat is ook geen probleem. Vermeld dit dan bij de opmerkingen van je bestelling!

De dinerboxen zijn niet te vergelijken met de Thuisbezorgd gerechten of Hello Fresh. We werken met verse en gezonde producten, speciaal geselecteerd om de nodige voedingstoffen mee te geven voor een goed herstel. Al onze dinerboxen zijn maatwerk en je hoeft ze alleen op te warmen. Om onze maaltijdboxen betaalbaar te houden, werken we met een starttarief en een prijs per gerecht.

Wanneer we de bestelde dinerbox komen bezorgen ontvang je een volledig menu waarin uitgelegd wordt hoe de gerechten opgewarmd dienen te worden. Dit verschilt van opwarmen in de pan of afbakken in de oven. Zodra er meer dan 3 gerechten worden besteld adviseren we de overige gerechten in te vriezen. Op het menu wordt altijd vermeld welke gerechten hier geschikt voor zijn.

Wil je zeker zijn van heerlijke verse op maat gemaakte maaltijden in je kraamweek?
Dan adviseren we om (ruim) van te voren alvast je bestelling door te geven. Zodra we je bestelling ontvangen plannen we deze in en ben je er zeker van de maaltijden. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om, wanneer gewenst, een menu door te spreken.

Een volledig biologische menu is ook mogelijk. Hiervoor wordt enkel een kleine toelsag gerekend. Kies simpel deze optie in het bestelmenu.

Ook het cadeau geven van verse maaltijden in de kraamweek is mogelijk! Ontzettend leuk om bij de babyshower te geven.

~ Voor of Na de bevalling ~

Met de dinerbox ‘voor of na de bevalling’ kan er gekozen worden om de maaltijden voor of na de bevalling te laten bezorgen.

Ontvangen voor de bevalling
Wanneer er gekozen wordt om de maaltijden voor de bevalling te ontvangen bezorgen we de gewenste maaltijden enkelen dagen/weken voor de uitgerekende datum. Hierbij selecteer je zelf de gewenste bezorgdag. Kort van te voren nemen we contact op om een bezorgtijd af te spreken.

De maaltijden worden vers bereidt en dienen na bezorgen ingevroren te worden. Zo ben je in de eerste dagen na de bevalling voorzien van heerlijke maaltijden.  

Ontvangen na de bevalling
Als er gekozen wordt om de maaltijden na de bevalling te ontvangen geef je de uitgerekende datum door zodat we in de deze periode rekening kunnen houden met jullie dinerbox. Zodra de baby is geboren horen we dit graag zodat we aan de slag kunnen om de maaltijden te bereiden. Binnen 3 dagen na het doorgeven komen we de verse maaltijden bezorgen. Kort van te voren nemen we contact op om een bezorg tijd af te spreken.

Je bent bij alle dinerboxen vrij om aan te geven hoeveel maaltijden je wilt ontvangen, hoeveel volwassenen en kinderen er mee eten & welke gerechten je wenst te ontvangen (of ga je juist voor het verrassingsmenu!). Vergeet vooral niet aan te geven welke dieetwensen en allergenen er zijn!

~ Na de kraamweek ~

Ben je bevallen, is je kraamweek voorbij en wil je alsnog extra ontzorgd worden? Geen probleem. Ook buiten de kraamweek om kan je maaltijden bestellen.

Ook deze maaltijden worden vers bereid kort voor het bezorgen en zijn gericht op je herstel en het ontzorgen binnen het gezin.

We horen graag hoeveel maaltijden we toe mogen voegen aan de dinerbox en hoeveel volwassenen en/of kinderen er mee eten. Selecteer bij het bestellen gelijk je gewenste bezorgdag en de gewenste gerechten of laat je verrassen door het verrassingsmenu. Kort voor het bezorg moment nemen we contact op om een bezorgtijd af te spreken.

Je bent bij alle dinerboxen vrij om aan te geven hoeveel maaltijden je wilt ontvangen, hoeveel volwassenen en kinderen er mee eten & welke gerechten je wenst te ontvangen (of ga je juist voor het verrassingsmenu!). Vergeet vooral niet aan te geven welke dieetwensen en allergenen er zijn!

~ Voor & na de bevalling ~

Wil je goed voorbereid de kraamweek in en na de bevalling heerlijke verse maaltijden in het vooruitzicht dan is het mogelijk om zowel voor als na de bevalling maaltijden te ontvangen. We bezorgen een deel van de maaltijden enkele dagen/weken voor de uitgerekende datum. De rest van de maaltijden worden na de bevalling bezorgd. Zodra je bevallen bent geef je dit aan ons door en we gaan gelijk aan de slag om de overige maaltijden binnen 3 dagen te bezorgen.

De maaltijden die voor de bevalling bezorgd worden dienen na ontvangst ingevroren te worden om de kwaliteit te bewaren. Zo heb je na de bevalling de eerste paar dagen heerlijke maaltijden direct beschikbaar.

Je bent vrij om aan te geven hoeveel maaltijden je vóór en hoeveel je ná de bevalling wenst te ontvangen.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op via email, whatsapp of het contactformulier.

~ Cadeaubon ~

We bieden ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen.
Leuk om bijvoorbeeld gezamenlijk te geven tijdens de babyshower of als kraamcadeau. 

Bestel hem makkelijk en snel via onderstaande bestelknop, wij sturen dan een mooi pakketje met de cadeaubon op!

Natuurlijk kan je ook een dinnerbox cadeau geven. Kies hiervoor binnen het bestel menu de optie ‘Na de Kraamweek, de baby is al geboren’. Stel de gewenste dinerbox samen en kies gelijk de gewenste bezorgdag. Wij gaan dan voor je aan de slag om een waardevol cadeau te maken.

Vergeet vooral niet het bezorg adres in te vullen. Wil je een kaartje toevoegen met een persoonlijke tekst? Laat dit dan in de opmerkingen weten.

~ 24 uurservice ~

De optie 24 uursservice geeft de mogelijkheid om binnen 24 uur enkele verse maaltijden in huis te hebben. In sommige situaties is het fijn om binnen zeer korte tijd  heerlijke verse maaltijden te ontvangen. Binnen 24 uur worden er maximaal 3 maaltijden geleverd. Bestel je meer dan 3 maaltijden dan worden deze nabezorgd.

De 24 uursservice is mogelijk aan de hand van de beschikbaarheid, neem hiervoor contact op via 06 – 82 94 30 28

Let op: de maaltijden kunnen bevroren worden bezorgd. We adviseren om de gerechten in de koelkast en/of vriezer te bewaren.

** incl. gratis bezorging 20 km rondom Oosterhout (NB). Daarbuiten wordt er €0.40 per kilometer gerekend. Vanaf 4 maaltijden worden er extra bezorgkosten in rekening gebracht, in verband met nabezorging.  De extra verzendkosten worden berekend aan de hand van de te rijden km, met een starttarief van €6.-. 

~ Buiten de kraamweek ~

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet altijd alleen in de kraamweek behoefte hebt aan ontzorgen. De eerste maanden/jaren zijn soms flink aanpoten. 

Zit je er even doorheen door bijvoorbeeld slechte nachten en heb je geen energie om nog in de keuken te staan maar heb je wel de behoefte aan verse en gezonde eten?

Dan kan je ook gewoon bij Kraamdiner terecht!

Daarnaast merken we ook dat er behoefte is aan ontzorgen tijdens periode van ziekte of herstel. Ook dan ben je bij ons van harte welkom.

Twijfel je over de passendheid van ons aanbod of heb je aanvullende vragen? Plan dan makkelijk en snel een kennismakingsgesprek in dan nemen we ruim de tijd voor je om alles door te spreken. Een mail sturen naar info@kraamdiner.nl kan natuurlijk ook!

~ Contact ~

Mocht je extra informatie willen of een persoonlijk menu willen samenstellen, dan kan je me altijd bellen, appen of mailen. Of vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  ~ Babydiner ~

  Wist je dat Kraamdiner ook een klein zusje heeft, Babydiner.

  Babydiner wil het etensavontuur voor je kleintje zo leuk en avontuurlijk mogelijk maken. Gemak, comfort en veiligheid verliezen we daarbij niet uit het oog. Kijk snel op de website van Babydiner voor het overzicht van deze mooie producten

  Wat zeggen anderen over Kraamdiner?
  Met wie werken we samen?
  Cart

  Geen producten in de winkelwagen.