Verwarm de oven voor op 210°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Was en schil de winterpeen, aardappel en zoete aardappel. Snij ze in gelijke frieten van ca. 1 cm dik.
Pel de ui en snij in halve ringen.
Meng de winterpeen, aardappel, zoete aardappel en ui met 2 eetlepels olie en 1 eetlepel kebab kruidenmix en verdeel over ¾ deel van een bakplaat.
Snij de kipfilet in blokjes of reepjes. Meng de kipfilet met ½ eetlepel kebab kruidenmix en 1 eetlepel olie en verdeel naast de groente op de bakplaat.
Bak de groente en de kipfilet voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Snij ondertussen de baby romaine of ijsbergsla in repen. de tomaten in partjes en de komkommer in halve plakjes.
Meng door elkaar en breng op smaak met olijfolie, zout en peper.
Zodra de groente en kip gaar is meng je ze door elkaar. Voeg hier nog, naar wens, 1 eetlepel kebab kruidenmix toe.
Schep de groente kip mix in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
Plaats de ovenschaal voor nog 5 min in de oven totdat de kaas is gesmolten,