“Wat een luxe om 3 dagen achter elkaar niet over het eten na te hoeven denken!
Zo’n fijn kraamcadeau”

Wanneer iemand een kindje heeft gekregen, is het gebruikelijk om een kraamcadeau te geven. Het kraamcadeau kan bestemd zijn voor de baby, de moeder of het hele gezinnetje. We vinden het belangrijk om een kraamcadeau te geven waar iemand daadwerkelijk iets aan heeft. Zodra je online gaat zoeken, kom je er al snel achter dat de keuze eindeloos is. Wat is dan het ideale kraamcadeau? Tijdens onze eigen kraamweken hebben we een aantal cadeaus gekregen die ons écht zijn bijgebleven. We hebben er een lijstje van gemaakt om jou te helpen bij het vinden van het juiste kraamcadeau.
~ Kraamcadeau tips ~

Onze favoriete kraamcadeaus​

Nadat je bent bevallen is het belangrijk om goed te herstellen. Je wil daarom zeker weten dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Het kan veel tijd en energie kosten om je daarin te verdiepen. Daarom biedt het een uitkomst om ons je maaltijden te laten verzorgen. Wij weten wat je het beste kunt eten na de bevalling. Je lichaam heeft voor het herstelproces al je energie nodig. Ook zijn we ervan bewust dat het geven van borstvoeding met de juiste voeding moet worden ondersteund. Wanneer we maaltijden voor je samenstellen, houden we daar allemaal rekening mee.

Een kraamcadeau met gezond eten

Wat ons het meest is bijgebleven, zijn de maaltijden die we tijdens de kraamweek hebben gekregen. We vonden dit een ontzettend fijn kraamcadeau, want over eten hoefden we ons geen zorgen meer te maken. Dit kraamcadeau kregen we van onze familie. Voorafgaand aan de kraamweek lieten ze weten wat ze voor ons hadden geregeld. Hierdoor konden we in alle rust herstellen en hadden we meer tijd over om door te brengen met onze kindjes. Het is ideaal om te weten dat alles voor je geregeld is. Je kunt de dinerboxen van Kraamdiner ook cadeau doen. Dit kraamcadeau zit vol met gezond eten en is een echte aanrader. Onderaan deze pagina of via de cadeaupagina kun je hier meer over te weten komen.

Een cadeaukaart

Naast het kraamcadeau met gezond eten vonden we het ook altijd fijn om een cadeaukaart te ontvangen. Al lijkt dit cadeau misschien een beetje cliché, is dit zeker de moeite waard om tijdens de kraamvisite te geven. Waarom? Stel dat de ouders er na de eerste week achter komen dat ze nog wat spullen missen of dat het kindje uit de kleding is gegroeid. In dat geval is het ideaal om een cadeaukaart achter de hand te hebben. Veel ouders weten zelf het beste wat ze nodig hebben. Met een cadeaukaart geef je hen daardoor de mogelijkheid om bijvoorbeeld kleding te kopen in de juiste maat. Oftewel, met een cadeaukaart zit je altijd goed.

Een boekje

We hebben tijdens onze kraamweek ook leuke boekjes gekregen. Een kraamcadeau met vers eten, een cadeaukaart of een ander praktisch cadeau is ideaal, maar een boekje kan ook heel leuk zijn. Het is als ouder heerlijk om je baby voor te kunnen lezen. Naarmate de kinderen opgroeien, kunnen ze steeds meer zelf gaan lezen. Het leuke is dat je tegenwoordig gemakkelijk boekjes kunt personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een boekje laten drukken met de naam van het kindje. Zo geef je iemand een persoonlijk kraamcadeau.

Een knuffel met een muziekdoosje

Wat al heel lang een populair kraamcadeau is, is de knuffel met daarin een muziekdoosje. De ouders kunnen het muziekdoosje aanzetten als de baby nog klein is. Als de baby opgroeit, kunnen ze dit op een gegeven moment zelf doen. We hebben dit gekregen tijdens de kraamweek. Onze oudste is nu tweeënhalf en wordt hier nog altijd door getroost.

We hopen dat je met behulp van onze tips wat inspiratie hebt kunnen opdoen en een uniek kraamcadeau vindt. Het kraamcadeau met vers eten is ons misschien wel het meest bijgebleven. Zoek je een kraamcadeau waarbij de ouders zich tijdens de kraamweek geen zorgen hoeven te maken over eten? Kijk dan vooral onderaan deze pagina.

Een bedrag cadeau geven

Een bedrag cadeau doen, zodat de nieuwe ouders zelf een mooie dinerbox samen kunnen stellen.

Een dinerbox cadeau geven

Zelf een dinerbox samenstellen en op de gewenste dag laten bezorgen bij de nieuwe ouders.
Dit wil ik!
Cart

Geen producten in de winkelwagen.