“Wat een luxe om 3 dagen achter elkaar niet over het eten na te hoeven denken!
Zo’n fijn kraamcadeau”

Wanneer de baby is geboren is het gebruikelijk om het nieuwe gezinnetje een leuk, uniek, kraam cadeau te geven. Dit kan zowel voor de baby zijn als voor de moeder of de ouders samen.  Als je online gaat zoeken naar de mogelijkheden komt er veel op je af. Maar wat is nu daadwerkelijk nuttig?

Zelf hebben we veel leuke cadeautjes ontvangen in de kraamweek en om je een overzichtje te geven van de cadeautjes die ons bij zijn gebleven en van meerwaarde zijn, hieronder een lijstje met onze favoriete kraamcadeaus.

~ Kraamcadeau tips ~

Stip op nummer 1 staan toch wel de maaltijden die we van de familie hebben gehad voor de eerste dagen na de geboorte van beide kinderen. Het was zo ontzettend fijn om niet na te hoeven denken over wat er in de avond gegeten werd. We wisten van te voren al dat we deze maaltijden cadeau kregen waardoor we voor en na de geboorte van de kindjes de rust hadden dat het allemaal geregeld was. 100% ontzorgd en een echte aanrader. Wist je dat je bij Kraamdiner ook maaltijden cadeau kan doen? Wil je hier meer over weten kijk dan onder aan de pagina of ga naar de cadeau pagina via het menu.

Hoe cliché ook maar een cadeau kaart is ook zeker de moeite waard om te geven. In de eerste maanden komen de nieuwe ouders er waarschijnlijk achter dat ze nog wel wat spulletjes missen of is de baby alweer uit de kleding gegroeid. Met een cadeau kaart geef je de ouders de mogelijkheid zelf te bepalen wat ze nodig hebben en wanneer. Bij de geboorte is het vaak nog niet duidelijk welke maat kleding er nu precies nodig is. Met de kleding cadeaubon geef je de ouders zelf de mogelijkheid om de juiste maat kleding te kopen.

Boekjes zijn ook altijd een mooi kraamcadeau om te geven. Hoe heerlijk is het om al lekker voor te kunnen lezen aan de baby en wanneer ze wat groter worden samen de boekjes te kunnen lezen. Tegenwoordig zijn er ook zoveel leuke boekjes te vinden die je kan personaliseren. Je hoeft alleen de naam van de baby in te vullen en dit wordt dan in het boekje gedrukt. Een super uniek en persoonlijk cadeau. Bij ons ging de voorkeur dan wel uit naar boekjes met harde pagina’s, zodat ze niet snel kapot gaan wanneer de kleine er zelf in gaat lezen.

Een knuffel met muziekdoosje erin wordt hier nog steeds gebruikt, dit is dan ook een fijn cadeau geweest. Wanneer de baby nog klein is kunnen de ouders het muziekje aanzetten en wanneer ze wat groter zijn kunnen ze dit helemaal zelf doen. De knuffel met muziek doosje troost onze oudste (2.5 jaar) nog altijd. Ik zeg win win.

Hopelijk hebben deze tips je op nieuwe en inspirerende ideeën gebracht en kan je goed vooruit in de zoektocht naar een uniek en waardevol kraam cadeau. Mocht je meer informatie willen over de Kraamdiner cadeau opties kijk dan snel hieronder.

Een bedrag cadeau geven

Een bedrag cadeau doen, zodat de nieuwe ouders zelf een mooie dinerbox samen kunnen stellen.

Een dinerbox cadeau geven

Zelf een dinerbox samenstellen en op de gewenste dag laten bezorgen bij de nieuwe ouders.
Dit wil ik!
Cart

Geen producten in de winkelwagen.