Wat moet je eten na je bevalling?

Als ouder wil je alles zo perfect mogelijk doen. Dat geldt ook voor voeding. Veel moeders twijfelen bijvoorbeeld over wat ze moeten eten na de bevalling. Maak je daar vooral niet druk om, want je kunt je maaltijden tijdens de kraamweek door Kraamdiner laten verzorgen. Wil je graag zorgeloos herstellen en zo veel mogelijk tijd met je gezin doorbrengen? Plaats dan bij ons een bestelling. We bezorgen heerlijke, gezonde, verse maaltijden die speciaal voor de kraamtijd zijn geselecteerd.

Wat je het beste kunt eten na de bevalling

Nadat je bent bevallen is het belangrijk om goed te herstellen. Je wil daarom zeker weten dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Het kan veel tijd en energie kosten om je daarin te verdiepen. Daarom biedt het een uitkomst om ons je maaltijden te laten verzorgen. Wij weten wat je het beste kunt eten na de bevalling. Je lichaam heeft voor het herstelproces al je energie nodig. Ook zijn we ervan bewust dat het geven van borstvoeding met de juiste voeding moet worden ondersteund. Wanneer we maaltijden voor je samenstellen, houden we daar allemaal rekening mee.

Zorgeloos herstellen

Gezonde voeding is cruciaal voor het herstelproces. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet eten na de bevalling, wij nemen dit graag van je over. Wat bij het eten na de bevalling belangrijk is, is dat er gewerkt wordt met verse producten. Ook is het van belang dat de gerechten voldoende ijzer bevatten. Verder eet je het liefst warm voedsel, want het kost je lichaam veel energie om koud voedsel op te warmen. Op deze manier bezorgen we maaltijden die een positieve bijdrage leveren aan je herstel. Daarbij houden we eventuele dieetwensen en allergieën in ons achterhoofd. Je kunt het ook aangeven als je de voorkeur geeft aan biologische maaltijden.

Laat je ontzorgen

Weet je niet precies wat je het beste kunt eten na de bevalling? Dat is geen enkel probleem, want wij kunnen je geheel ontzorgen. Kraamdiner bezorgt heerlijke dinerboxen op maat. Je kunt aangeven hoeveel maaltijden je wilt laten bezorgen, hoeveel personen er mee-eten en wat je wensen zijn, de rest regelen wij voor je. We werken niet met een standaard menu en laten je graag verrassen. Als je toch liever van tevoren wilt weten wat je gaat eten na de bevalling, geef het dan vooral aan. Plaats je bestelling en ga zorgeloos de kraamweek in.

~ Over Kraamdiner ~

Ik ben Anne en het gezicht achter Kraamdiner. Moeder van 2 kinderen (2021 & 2022) en heb altijd al een grote passie gehad voor lekker en gezond eten. 

Deze passie er er al vanaf jongs af aan ingeslopen. Mijn moeder stond altijd in de keuken om nieuw recepten, hapjes en baksel uit te proberen. Ik was dan nooit ver weg en wilde altijd graag mee helpen (en proeven). Je kan dan ook wel zeggen dat de passie voor koken er met de paplepel is ingegoten. 

Tijdens beide zwangerschappen heb ik erg op mijn eten moeten letten en na de geboorte van beide kinderen hebben we verse maaltijden in de kraamweek cadeau gekregen van de familie. Het was enorm fijn dat we in de kraamweek niet na hebben hoeven denken over lekker en gezond eten. Juist het genieten en bewust bezig zijn met mijn nieuwe gezinnetje kon hierdoor centraal staan. 

~ Liefs Anne ~

1. 8_Staand
~ Contact ~

Mocht je extra informatie willen of een persoonlijk menu willen samenstellen, dan kan je me altijd bellen, appen of mailen. Of vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Cart

    Geen producten in de winkelwagen.